Salgsbetingelser

8. marts 2024

Annullerings- og betalingsbetingelser for det aktuelle tilbud fremgår af teksten ved bestilling samt af bekræftelsen, som du modtager efter bestilling. Bemærk at nogle tilbud ikke kan annulleres, refunderes eller ændres.

Check-in

Ved check-in skal alle gæster kunne fremvise et gyldigt billede-ID. Kan dette ikke fremvises, forbeholder receptionen sig ret til at afvise gæster.

Værelset er til din rådighed fra kl. 15:00 på ankomstdagen frem til kl. 11:00 på afrejsedagen. Såfremt afrejsetidspunktet ikke overholdes, forbeholder hotellet sig ret til at debitere dig for værelsesprisen i henhold til gældende listepriser.

Foretages check-in ikke på ankomstdatoen, frafalder din ret til at benytte værelset på de resterende nætter, du har booket.

Ønsker du at benytte dig af reservationen efter den oprindelige ankomstdato, er det dit eget ansvar at kontakte hotellet senest på datoen for oprindeligt planlagt check-in. Dette skal foregå skriftligt (via mail) og gælder alle reservationstyper.

Betaling

Anden valuta end danske kroner (DKK), som vises på hjemmesiden, er kun vejledende - alle køb bliver foretaget i danske kroner. Alle priser er oplyst pr. værelse pr. nat og er inklusiv betjening samt 25% moms.

Priserne på hjemmesiden er beregnet til individuelle reservationer. Såfremt der reserveres 10 eller flere værelser til samme periode vil hotellet betragte det som en gruppe, hvilket vil medføre en ændring af priser og generelle betingelser, herunder bl.a. annullerings- og betalingsbetingelser.

Hotellet vil fremsende en gruppekontrakt, der skal underskrives af kunden for at reservationerne bekræftes. Regningen kan sendes mod faktureringsgebyr på DKK 50,- såfremt der foreligger en kreditgodkendelse og aftale om fakturering.

Gæster under 18 år skal altid være ledsaget af en myndig person ved ophold på hotellet.

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds. Kontakt altid hotellets reception som vil hjælpe med at afklare eventuelle misforståelser. Lykkes det ikke at finde en løsning, kan du kontakte Ankenævnet for Hotel, Restaurant og Turisme via hrt-ankenaevn.dk eller via ec.europa.eu/odr.

Annullering af bestilling

Annullering skal foretages via vores hjemmeside. I tilfælde af, at du forsøger at annullere bestillingen senere end betingelserne tillader, vil dette blive oplyst. Det oplyste kreditkortnummer vil i så fald blive debiteret i henhold til annulleringsbetingelser for det pågældende tilbud.

Du modtager en bekræftelse på annulleringen til den oplyste e-mailadresse. Denne bekræftelse er din garanti for, at værelset er annulleret. De aftalte priser er baseret på de informationer, som du har oplyst på reservationstidspunktet.

Såfremt der inden eller under opholdet ændres ankomst- eller afrejsetidspunkt, antal personer el. lignende, forbeholder hotellet sig retten til at ændre de aftalte priser.