Bo på et moderne og smart lavprishotel i Københavns centrum


Wakeup Copenhagen er dine nye, smarte og billige lavprishoteller i Københavns centrum

Hvis du ikke allerede har oplevet Københavns mest moderne og smarte lavprishoteller, så er det på tide. Wakeup Copenhagen-hotellerne er med sine placeringer i hjertet af den pulserende storby stedet, hvor du kan slappe af og alligevel være i gåafstand til storbyens allerbedste tilbud. 

Lavprishoteller for prisbevidste gæster med sans for kvalitet, design og komfort

Uanset om du er på ferie i København, forretningsrejse med travle møder dagen lang, eller det hele skal være en stor fornøjelsestur, er lavprshotellerne Wakeup Copenhagen skabt til at opfylde dine behov. Begge lavprishoteller er placeret nær centrum i København tæt på de centrale trafikårer – et øjekast og to skridt fra tog, S-tog og busser, og med nemme linkmuligheder til bus og metro. 

Hotel Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade

Lavprishotellet ved Carsten Niebuhrs Gade er placeret i et roligt kvarter, med Københavns smukke, nyklassicistiske politigård, et af europas fineste eksempler på denne stilart, er du garanteret et roligt og sikkert hotelophold i København, når du checker ind på Wakeup Copenhagen. Lavprishotellet ligger i skillelinjen mellem byens centrum og brokvarterer, med de mange muligheder for aktiviteter, det giver. Tivoli ligger lige om hjørnet, ligesom Rådhuspladsen, Glyptotekets kunst- og arkæologiske samlinger, samt Nationalmuseet. Går man den modsatte retning kommer man til det gamle arbejderkvarter Vesterbro, som stadig i dag har bevaret sin karakter, samtidig med at man her finder en stribe af Københavns bedste cafeer, restauranter, gallerier og mange andre aktiviteter. 

Lavprishoteller i Københavns centrum med 4 stjernede faciliteter

Bor du på lavprishotellerne Wakeup Copenhagen så får du et hotelophold i København, som mange steder ville få fire stjerner i guidebøgerne, men alligevel slipper du med at betale for to stjerner. Det kan vi tilbyde, på grund af et nyt, banebrydende koncept. Et koncept, du allerede stifter bekendtskab med, ved ekspress check-in, som foregår på en computerskærm – det er lig med ingen ventetid, ingen irritation og ingen lukketider.

Lavprishoteller med fri trådløs Internet og fladskærme på alle hotelværelser.

Begge lavprishoteller er nyskabende og moderne i centrum af København, som på alle måder lever op til de bedste danske traditioner for service, stil og design. Begge Hoteller i København er tegnet af den kendte arkitekt Kim Utzon, som har formgivet to unikke perler, man ikke finder mage til i resten af København.