Bo på et moderne og smart lavprishotel i Københavns centrum

Wakeup Copenhagen er dine nye, smarte og billige lavprishoteller i Københavns centrum

Hvis du ikke allerede har oplevet Københavns mest moderne og smarte lavprishoteller, så er det på tide. Wakeup Copenhagen-hotellerne er med sine placeringer i hjertet af den pulserende storby stedet, hvor du kan slappe af og alligevel være i gåafstand til storbyens allerbedste tilbud. 

Lavprishoteller for prisbevidste gæster med sans for kvalitet, design og komfort

Uanset om du er på ferie i København, forretningsrejse med travle møder dagen lang, eller det hele skal være en stor fornøjelsestur, er lavprishotellerne Wakeup Copenhagen skabt til at opfylde dine behov. Alle lavprishotellerne er placeret nær centrum i København tæt på de centrale trafikårer – et øjekast og to skridt fra tog, S-tog og busser, og med nemme linkmuligheder til bus og metro.

3 lavprishoteller i Københavns centrum med 4 stjernede faciliteter

Bor du på lavprishotellerne Wakeup Copenhagen så får du et hotelophold i København, som mange steder ville få fire stjerner i guidebøgerne, men alligevel slipper du med at betale for to stjerner. Det kan vi tilbyde, på grund af et nyt, banebrydende koncept. Et koncept, du allerede stifter bekendtskab med, ved ekspress check-in, som foregår på en computerskærm – det er lig med ingen ventetid, ingen irritation og ingen lukketider. Du kan også bare downloade Wakeup Copenhagen-appen. Her kan du både låse elevatoren og værelsesdøren op med din telefon - Express check-out gør det nemt for dig at komme hurtigt videre. Alt du skal gøre er blot at aflevere dit nøglekort i boksen ved vores check-out station.

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Wakeup Copenhagen på Borgergade

Uanset om du rejser alene, med ledsager eller familien er Wakeup Copenhagen i Borgergade et godt valg for dig, der vil bo billigt og centralt i København. Wakeup Copenhagen i Borgergade er placeret helt centralt med Kongens Nytorv og Nyhavn tæt på. Nyd en skøn morgenmad på vores hotel i Borgergade, København. Morgenmaden er dagens vigtigste måltid, og hver morgen står vores friske og imødekommende personale klar til at give dig den bedste start på dagen. Der er intet bedre end en god start på dagen inden en travl arbejdsdag eller sightseeing-dag. Her kan du nyde din morgenmad i ly af det centrale Københavns pulserende byliv. Det hele kan du få hos os på Wakeup Copenhagen, Borgergade.

  • 770 nye hotelværelser, alle udstyret med TV, arbejdsbord, aircondition og gratis Wi-Fi.
  • Tæt på populære Nyhavn, Kongens Nytorv, seværdigheder, shopping og byliv.
  • Morgenmadsrestaurant i arkitekttegnede lys glas-atriumgård med et roligt grønt miljø.
  • Smart og funktionelt design på Wakeup Copenhagen i Borgergade.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen | Lobbyen på Wakeup hotellet i Bernstorffsgade

Med Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade tilbyder vi dig et nyt lavprishotel med et lækkert design og en unik beliggenhed i centrum af København. Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade giver dig en 3-4-stjernet hoteloplevelse til en 2-stjernet pris. Et par minutters gåafstand fra hotellet ligger Tivoli, Københavns havnefront og en masse shopping- og restaurantmuligheder. Perfekt både til dig der rejser alene, med ledsager eller med hele familien.

  • Centralt placeret på hjørnet af Bernstorffsgade og Kalvebod Brygge.
  • Unik morgenmadsoplevelse med panoramaudsigt over København fra 10. etage.
  • Gode parkeringsmuligheder og god infrastruktur med både tog og bus.
  • 585 nye hotelværelser, alle udstyret med TV, arbejdsbord, aircondition og gratis Wi-Fi.
  • Minimalistisk design og høj kvalitet.

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Wakeup Copenhagen på Carsten Nieburhs Gade

Lavprishotellet ved Carsten Niebuhrs Gade er placeret i et roligt kvarter, med Københavns smukke, nyklassicistiske politigård, et af europas fineste eksempler på denne stilart, er du garanteret et roligt og sikkert hotelophold i København, når du checker ind på Wakeup Copenhagen. Lavprishotellet ligger i skillelinjen mellem byens centrum og brokvarterer, med de mange muligheder for aktiviteter, det giver. Tivoli ligger lige om hjørnet, ligesom Rådhuspladsen, Glyptotekets kunst- og arkæologiske samlinger, samt Nationalmuseet. Går man den modsatte retning kommer man til det gamle arbejderkvarter Vesterbro, som stadig i dag har bevaret sin karakter, samtidig med at man her finder en stribe af Københavns bedste cafeer, restauranter, gallerier og mange andre aktiviteter. 

Lavprishoteller i Københavns centrum med 4 stjernede faciliteter

Bor du på lavprishotellerne Wakeup Copenhagen så får du et hotelophold i København, som mange steder ville få fire stjerner i guidebøgerne, men alligevel slipper du med at betale for to stjerner. Det kan vi tilbyde, på grund af et nyt, banebrydende koncept. Et koncept, du allerede stifter bekendtskab med, ved ekspress check-in, som foregår på en computerskærm – det er lig med ingen ventetid, ingen irritation og ingen lukketider.

Lavprishoteller med gratis Wi-Fi og TV på alle hotelværelser.

Alle lavprishoteller er nyskabende og moderne i centrum af København, og de lever på alle måder op til de bedste danske traditioner for service, stil og design. Hotellerne i København er tegnet af den kendte arkitekt Kim Utzon, som har formgivet unikke perler, man ikke finder mage til i resten af København.