Om København – værd at se i byen

Photo by: Frame & Work | Source: Visit Copenhagen

De bedste oplevelser og seværdigheder i København

Skal du en tur til København, eller er du lokal med trang til at lege turist i egen by? På vores Wakeup Copenhagen-hoteller i København får du den bedste base for at opleve den pulserende storby, uanset om du er på forretningsrejse, familietur, romantisk ophold eller noget fjerde. Wakeup Copenhagen ligger i hjertet af København med kulturoplevelser, gastronomi, shopping, grønne områder og mangfoldigt byliv lige rundt om hjørnet.

København er en skøn by at holde ferie i og byder på et væld af oplevelser hvad end du rejser alene eller sammen med andre. Vores Wakeup Copenhagen-hoteller i Bernstorffsgade, Borgergade og Carsten Niebuhrs Gade ligger alle centralt placeret i København, hvor du har det meste i gåafstand og er tæt på byens puls. Her kan I få oplevelser for hele familien, romantiske gåture for to, inspirerende områder, der sætter de kreative idéer i gang til næste forretningsmøde, masser af shopping til venindeture samt et utal af kulturoplevelser og aktiviteter for eventyreren.

 

Wakeup Copenhagen | Indgangen på Wakeup hotellet i Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Tæt på bl.a. Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs om nærområdet
Wakeup Copenhagen på Borgergade

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Tæt på Kongens Nytorv, Nyhavn og Amalienborg. 

Læs om nærområdet
Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs om nærområdet

Få inspiration til at opleve København

Vi giver dig på denne side og undersiderne et par gode tips til, hvad du kan finde af seværdigheder, madoplevelser og shoppingmuligheder i nærområdet til dit Wakeup Copenhagen-hotel.

Kulturoplevelser og seværdigheder i København

På Kongens Nytorv finder du flere af Københavns store attraktioner, herunder Det Kongelige Teater, hvor landets største forestillinger finder sted hver aften. Hungrer du efter en ægte kulturoplevelse, så prøv en klassisk ballet, teater- eller operaforestilling og start aftenen med en middag på en af de mange delikate restauranter, der findes i området.

Udover Det Kongelige Teater finder du ved Kongens Nytorv også det charmerende Nyhavn, der byder på farverige historiske bygninger og huser et væld af hyggelige caféer og restauranter lige ved havnefronten. Om sommeren strømmer det til med turister og lokale, der nyder solskinsvejret med en kold øl, drink eller lækker mad fra én af de nærliggende restauranter til den livlige gademusik. Fra Nyhavn kan du også tage en hyggelig (og prisvenlig) kanalrundfart, der tager dig forbi flere af Københavns store attraktioner, herunder arkitekttegnede Skuespilhuset og Operaen på Holmen.

Eventyr og Royale oplevelser i vente

Gå en hyggelig og forfriskende gåtur langs vandet hen til ét af Danmarks helt store ikoner, nemlig skulpturen af H.C. Andersens Den Lille Havfrue, der kigger længselsfuldt ind mod land. I nærheden finder du også kongefamiliens arkitektoniske hovedresidens Amalienborg, der består af fire næsten ens palæer. Her kan du opleve livgarden og deres vagtskifte, som er en populær begivenhed blandt mange turister og lokale.

Masser af museer og oplevelser i vente

Er du kunstinteresseret, byder København på et væld af museer med spændende udstillinger og events i løbet af året. En kortere gåtur fra Wakeup Copenhagen-hotellet i Borgergade finder du Statens Museum for Kunst, der også ligger tæt på Nørreport station. Du kan også tage forbi Kunsthal Charlottenborg ved Nyhavn, Nationalmuseet, Glyptoteket eller et af København centrums mange andre gallerier og udstillingssteder.

Oplev hyggelige Tivoli og det bedste fra byen

For mange er et besøg i København ensbetydende med et besøg i Tivoli, der ligger i gåafstand til alle vores hoteller i København. Vågn op efter en overnatning på et af vores smarte hotelværelser i København, nyd vores lækre morgenmadsbuffet og tag børnene, kæresten eller dine venner under armen og gå mod Tivoli langs Strøget og op til Rådhuspladsen, hvor du finder den historiske forlystelsespark. I Tivoli er du sikret en dag i magiske omgivelser, uanset årstid. I forårs- og sommersæsonen blomstrer romantikken, når Tivolis have står i fuldt flor og forvandles til et farvestrålende blomsterparadis. Denne sæson er et oplagt tidspunkt til en hyggelig dagstur med familien eller en romantisk spadseretur for to. Er du alene, kan du nyde din avis i ro og mag i Tivolis have, eller du kan planlægge en tur med dine kollegaer, samarbejdspartnere eller klienter og lade idéerne få frit løb i forlystelsesparkens magiske omgivelser. 

Efterårshygge i København

I efteråret kan du glæde dig til en (u)hyggelig Halloween-oplevelse, når Tivoli pyntes op til et af årets helt store internationale begivenheder med græskar, hekse og spændende opsætninger i imponerende farve- og lyskonstruktioner. Planlægger I et ophold i København over julen, så gå ikke glip af lysenes fest i Tivoli, hvor der pyntes op til julen og findes underholdning for både store og små. Gå på opdagelse i Honningkageslottet, smag julespecialiteter i de mange boder, oplev Tivoli-Gardens blide juletoner, se Lucia-optoget eller overvær det funklende julelysshow i Tivolis Kinaområde.

Vores hoteller i København

Facaden på Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere
Facaden på Wakeup, Borgergade

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere
Facaden påCarsten Niebuhrsgade

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs mere

Bo centralt i hjertet af København

Ved siden af Tivoli ligger Københavns hovedbanegård, så det er nemt at komme til og fra. Faktisk ligger der rigtigt mange spændende kultursteder i området omkring hovedbanegården, der strækker sig fra teatre over biografer til museer. Ny Carlsberg Glyptotek ligger et stenkast fra hovedbanen, og kan du lide teater og scenekunst finder du Det Ny Teater, Wallmans Cirkusbygningen og Tivolis Koncertsal lige rundt om hjørnet. Planlægger I en hyggelig tur i biografen, finder I bl.a. det historiske Grandteatret på Mikkel Bryggers Gade og Nordisk Film Biografer Imperial, der ligger lige ved Vesterport station.

Bevæger du dig ned mod vores Wakeup Copenhagen-hotel på Carsten Niebuhrs Gade, bliver du ført hen til Københavns hippe Vesterbro, hvor du finder et væld af spændende spise-, shopping- og kulturmuligheder. 

Ved shoppingcentret Fisketorvet, som ligger lige ved siden af hotellet, finder du et af københavnernes højtelskede havnebade, der benyttes flittigt hele sommersæsonen – sommetider også om vinteren. Har I brug for en forfriskende dukkert i storbyen, er Havnebadet derfor et oplagt go-to-place.

Tæt på Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade finder du gode muligheder for at tage med offentlig transport. Dybbølsbro station ligger et stenkast fra hotellet, og 10-15 minutters gang fra hotellet finder du Københavns hovedbanegård, hvorfra der går busser og toge ud til de fleste kroge af Danmark.