Området omkring Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Bor du på Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade, bor du centralt i Københavns bymidte tæt på seværdigheder, offentlig transport, shopping og flere populære restauranter.

Madoplevelser

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade ligger i Københavns hippe Vesterbro-område, der bl.a. er kendt for sin brede vifte af populære spisesteder.

Er du på jagt efter en delikat madoplevelse uden at skulle for langt væk fra hotellet, kan du besøge nabohotellet Tivoli Hotel & Congress Center, som både huser den populære sushikæderestaurant Sticks’n’Sushi og steakrestauranten MASH Penthouse. Udover delikate madanretninger får du én af byens flotteste udsigter – dog er begge spisesteder meget populære, så er I mange, kan det godt svare sig at bestille bord!

På den anden side af banen finder du det hippe Kødbyen, der har dannet rammer for kødindustrien i mange årtier og nu også består af spændende restauranter, natklubber, kultursteder mv.

I store lokaler i Kødbyen ligger WarPigs, hvor du kan få øloplevelser ud over det sædvanlige og samtidig spise god mad. Det er en såkaldt ”brew-pub” – en restaurant, der på samme tid har et ølbryggeri. I Kødbyen finder du også anmelderroste Fiskebaren, en af Københavns få fiskerestauranter, og det populære spisehus Fleisch, hvor kød er hovedbestanddelen på menukortet.

Er du eventyrlysten og på udkig efter flere internationale køkkener, så begiv dig længere ind mod Vesterbro, der har flere caféer og anmelderroste restauranter. Her finder du alt fra asiatiske delikatesser til gode steakrestauranter, fransk gourmet og italiensk kogekunst. På hele Vesterbrogade finder du gode restauranter, heriblandt Madklubben og Restaurant Lêlê, ligesom sidegaderne til Vesterbrogade byder på spændende spisemuligheder. Velbekomme! 

Shopping

Med Wakeup Copenhagen, Carsten Niebhurs Gade placeret i Københavns hippe Vesterbro-område, er shoppingmulighederne mange, uanset om du er til secondhand, highstreet eller produkter fra lokale designere.

I gåafstand fra hotellet finder du det store shoppingcenter Fisketorvet, der også danner rammerne for en af Københavns største biografer. Her finder du alle de populære highstreet-mærker og noget til alle aldre. Er I på familietur, kan de trætte fødder hvile sig på en af de hyggelige caféer i storcentret.

Foretrækker du små lokale butikker, så tag ind til Vesterbro. På Vesterbrogade og de omkringliggende sidegader findes flere hyggelige butikker med nicheprodukter. En kort gåtur fra Wakeup Copenhagen-hotellet i Carsten Niebuhrs Gade bringer dig desuden til Rådhuspladsen, hvor du finder Strøget og det charmerende Latinerkvarter. Mens Strøget tager dig forbi alle de kendte mærker, fører Latinerkvarteret dig til ét af Københavns mest hyggelige shoppingområder, hvor nichebutikkerne står på række. Secondhand, lædervarer, smykkebutikker eller designervarer – you name it.

Sidst er der naturligvis Nørrebro-området, hvis du er på udkig efter lokale designs. Her finder du et væld af spændende butikker på de små sidegader til Nørrebrogade.