Området omkring Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

På Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade bor du centralt i København tæt på vandet. Her finder du Fisketorvet og Strøget inden for gåafstand, masser af shopping- og madoplevelser, mulighed for skønne gå- og løbeture langs Kalvebod Brygge og ikke mindst Københavns Hovedbanegård, der kan tage dig til de fleste afkroge af Danmark. Skal du en tur i Tivoli, er der kun en kort slentretur til havens indgang. 

Madoplevelser

Når du bor på Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade, finder du et stort udvalg af spisemuligheder i området. Er du på udkig efter lækre kulinariske oplevelser tæt på hotellet, så tag forbi Tivoli Hotel & Congress Center, der huser flere populære restauranter. Her finder du blandt andet Sticks’n’Sushi, der tilbyder delikat sushi sammen med en uovertruffen udsigt over København, og steakrestauranten MASH Penthouse, der ligeledes tilbyder en fantastisk udsigt over byen og ikke mindst perfekt tilberedte steaks. Vær opmærksom på, at det kan betale sig at bestille bord, da begge restauranter er meget populære.

I nærheden finder du også restauranten The Harbour, der er designet af danske arkitekt Kim Utzon og beliggende på designerhotellet Copenhagen Island. Her finder du et spændende udvalg af vine og et internationalt inspireret menukort, som du kan nyde i smukke omgivelser med udsigt til vandet.

En hyggelig gåtur fra hotellet op langs Bernstorffsgade finder du flere muligheder for lækre madoplevelser. Du finder bl.a. det populære nye Tivoli Food Hall, der byder på en bred vifte af madoplevelser i bedste streetfood-stil. Fra sprøde sandwiches og smørrebrød til autentiske pizzaer og asiatiske specialiteter er der noget for enhver smag i de mange hyggelige madboder.

Er du på udkig efter en anderledes og fed madoplevelse, så er Kødbyen bestemt et besøg værd, og du finder det lige bag Dybbølsbro Station. Et råt miljø, der tidligere dannede rammerne for kødindustrien i København i flere årtier og nu er forvandlet til et af Københavns helt populære områder med restauranter, kultursteder, natklubber mv. 

Shopping

På Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade bor du tæt på et væld af shoppingmuligheder. Blandt andet finder du ved Kalvebod Brygge shoppingcentret Fisketorvet, hvor der er noget for både børn og voksne. Udover at huse en af Københavns største biografer samt flere lækre spistesteder rummer Fisketorvet knapt 100 forskellige butikker fra modebutikker til sports- og legetøjsbutikker og meget mere.
Er I afsted på familietur, kan I hvile de trætte fødder og nyde noget varmt eller koldt at drikke på en af de mange hyggelige caféer i shoppingcentret.

Bevæger du dig fra hotellet ind mod byen langs Bernstorffsgade, når du også frem til Vesterbrogade, hvor du finder masser af shoppingmuligheder. Her er du både tæt på Rådhuspladsen og Strøget, der byder på et væld af populære highstreet-butikker og munder ud i mere eksklusive modebutikker.  

I den anden ende af Vesterbrogade længere inde på Vesterbro finder du et spændende udvalg af designershops til den kræsne shopper. Området byder på alt fra second-hand-butikker og streetwear til inspirerende boligforretninger, hvor du snildt kan kombinere end shoppingtur med et pitstop på et af områdets mange populære caféer.

Hvis lokalt design, second-hand og nicheprodukter er noget for dig, er Nørrebro-området og det charmerende Latinerkvarter bestemt også et besøg værd.

Motion og aktiviteter

I området omkring Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade  finder du talrige muligheder – alle inden for gåafstand. Der er motionsruter lige uden for døren, som passer til en frisk løbe-, gå- eller cykeltur.

I havnebadene, som ikke ligger langt fra hotellet, kan du tage en svømmetur eller nyde livet ved vandkanten om sommeren. Der er to havnebade tæt på hotellet, og begge er i sommermånederne under opsyn af trænede livreddere.

Man kan i nærheden leje en solcelledrevet GoBoat og lydløst sejle gennem Københavns havn og kanaler og se byen fra vandsiden.

Fra Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade er der i øvrigt ikke langt til flere af Københavns mange seværdigheder. Læs om de mange kulturoplevelser og seværdigheder i området her.