Billige Hotelpriser i København | Tilbud på Hoteller fra DKK 400,-

3 TING BESTEMMER PRISEN FOR DIT HOTELOPHOLD

Du har selv indflydelse på prisen, når du bestiller hotelværelser på Wakeup Copenhagen i København. Det får du ved at vælge:

  • Billig eller fleksibel reservation
  • Udsigt fra hotelværelset
  • Ekstra plads på hotelværelset

Vælg mellem billig eller fleksibel reservation

Vil du kunne ændre din bestilling eller få pengene tilbage, hvis rejsen bliver aflyst, så skal du bruge FLEX, når du bestiller. Er prisen det vigtigste, anbefaler vi ECONOMY, som er billigere, men uden mulighed for at ændre reservationen.

Vælg ECONOMY for den billigste reservation, denne er fuld forudbetalt og kan ikke ændres eller annulleres.

Vælg FLEX hvis du vil have mulighed for at ændre eller annullere din reservation helt frem til kl. 12.00 på ankomstdagen.

Ønsker du udsigt over København fra hotelværelset?

Beholder du benene på jorden, er der penge at spare ved at bestille et WAKEUP STANDARD værelse på de nederste etager på hotellerne. Rykker du højere op, får du en smukkere udsigt over byen eller havnen. Vores hotelværelser med udsigt hedder WAKEUP SKY og WAKEUP HEAVEN og de koster lidt mere, men udsigten er det værd.

Wakeup Heaven
Vores bedst placerede værelser med den bedste udsigt, oftest placeret øverst i bygningen
Wakeup Sky
Rigtig godt værelse med lidt bedre udsigt end WAKEUP STANDARD
Wakeup Standard
Rigtig godt værelse, oftest placeret nederst eller bagerst i bygningen

Go large og få ekstra plads på værelset

Vores værelser er ens indrettet, og der er således ikke forskel på senge, badeværelser eller TV. Når det er sagt, har du mulighed for at vælge et WAKEUP LARGE, som er et større værelse på 15 m2. Rejser I flere sammen, kan I vælge FAMILY ROOM. Et FAMILY ROOM, er 2 WAKEUP STANDARD værelser med connecting doors.

Familievenlige hoteller i København

Wakeup Copenhagen hotellerne, har billige hotelpriser i København og overnatningsmuligheder samt faciliteter som kan matche mange 3- og 4-stjernede hoteller. Wakeup Copenhagen hotellerne er ideelle både for den travle forretningsmand og den prisbevidste børnefamilie. Til børnefamilier kan vi f.eks. tilbyde at børn der er 2 år eller derunder, kan bo gratis på samme hotelværelse som deres forældre eller værger. Derudover får børn under 12 år halv pris på morgenbuffeten og børn under 2 år spiser gratis.

Billigt hotel i København med fladskærm og fri Wi-Fi
BOOK ONLINE OG SPAR DKK 100,-
Book dit værelse nemt, hurtigt og billigt her på siden. Hvis du vælger at ringe til hotellet eller til Arp-Hansen Hotel Groups Centrale Booking, betaler du et ekspeditionsgebyr på DKK 100, -