Copenhagen Dining Week


Dining Week Copenhagen i vinterferien

Smagsoplevelser, hyggelig stemning og lave priser. Glæd dig til den årlige Copenhagen Dining Week, der hvert år er en stor succes. Det populære koncept er ikke til at tage fejl af – udsøgt mad til en fast, lav pris, der ikke kan kritiseres. Du vælger selv den ønskede restaurant og booker en dato, hvor der er plads.

Copenhagen Dining Week 2017 varede fra den 12. februar til den 19. februar og gav rig mulighed for at spise på nogle af Københavns bedste restauranter: Et hav af gode navne og lækre råvarer i harmonisk sammensætning.

Kan du lide mad? Og kan du lide god mad? Så må du ikke snyde dig selv for denne københavnske begivenhed. FIF: Bor du på Wakeup Copenhagen, kan du spare penge på selve opholdet og bruge lidt ekstra, når du er ude at spise til Copenhagen Dining Week.


Book billig overnatning til Dining Week Copenhagen

Book dit værelse online og spar   på ekspeditionsgebyr. Så bliver det ikke billigere! Vinterferien skal nydes fuldt ud, så glæd dig til en uge fyldt med smagsoplevelser og nye indtryk – sammen med dem, du holder af. Vælg eksempelvis dine favoritrestauranter blandt udvalget eller prøv nogle, du aldrig har været på før. Uanset hvad, får du gode oplevelser til små priser. Rigtig god fornøjelse!


Oplev København i vinterferien

Brug for flere idéer til oplevelser i vinterferien? Tag eksempelvis til Vinterjazz Festival!