Vinterjazz Festival 2017 (februar)

I februar 2017 hoppede den landsdækkende musikfestival Vinterjazz på scenen. Festivalen har eksisteret siden 2001 og strækker sig over 3 uger, hvor du alle dage har rig mulighed for at få bevæget fødderne til lækre rytmer.

Når musikken går i gang, omdannes København og resten af landet til en kæmpe klub med én meget vigtig ting tilfælles: Passionen for at nyde tonerne af den skønneste jazzmusik. Festivalen Vinterjazz er på ingen måde en lukket fest, og initiativet åbner også op for arrangementer i børnehøjde. Så tag børnene med til næste Vinterjazz Festival og giv dem en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige.


Jazzfestival for børnene

Jazz er ikke kun for voksne. Igen i 2017 har Copenhagen Jazz Festival arrangeret koncerter for børn, under temaet "Jazz for Kids". Det er professionelle jazzmusikere, der optræder til Jazz for Kids, og de formidler tonerne ved at inddrage alle børnenes sanser gennem leg, dans og fortælling. 

Vinterjazz for de voksne

Der afholdes omkring 450 koncerter i denne periode, og her taler vi om et hav af genrer inden for jazzmusikken. Vinterjazz-festivalen skruer op for freejazz, jamsessions, smooth jazz, traditionel jazz og meget mere. Musikken spiller i hele landet, og slår du det sammen med en miniferie i København, kan Wakeup Copenhagen være din base alle dage. Det er nemt, det er billigt – og det er skønt.


Copenhagen Jazz Festival

Festivalen udspringer af det velkendte Copenhagen Jazz Festival, der er en årlig sommerbegivenhed og en af Europas mest velrenommerede jazzfestivaler. Siden 1979 har den populære jazzfestival fået endnu flere følgere, og det er noget, der kan ses og mærkes i bybilledet. København sprudler af rytme hver sommer til jazzfestival.

Vi glæder os til at se dig til årets jazzfestivaler!

Har du brug for idéer til, hvad man kan lave i vinterferien? Se vores side: Vinterferie i København og lad dig inspirere af vores lille idéunivers. Her kan du blandt andet læse om, hvordan du sikrer dig udsøgte gourmetoplevelser til meget små priser gennem Copenhagen Dining Week – netop i vinterferien.