Overnat på hotel tæt på Tivoli Congress Center

Wakeup Copenhagen | Indgangen på Wakeup hotellet i Bernstorffsgade
Har I brug for overnatning i forbindelse med jeres møde/konference eller andet arrangement, kan Tivoli Congress Center være behjælpelig med at arrangere overnatning. I kan vælge at overnatte på Tivoli Hotel, der ligger i forbindelse med kongrescenteret eller et af Arp-Hansen Hotel Groups andre hoteller som ligger tæt på kongrescenteret, nemlig Copenhagen Island og Wakeup Copenhagen. Alle tre hoteller er unikke og har et højt kvalitets- og serviceniveau. Bestil overnatning online eller kontakt os for mere information på Tlf. 8030 3045.

Totalkoncept uden begrænsninger

I byggeriet af Tivoli Congress Center er der blevet lagt stor vægt på at integrere den grundlæggende teknik i bygningen. Det betyder at logistikken er enkel og friheden stor, når der skal afholdes arrangementer.

Alle møde- og konferencelokaler indeholder alt, hvad man skal bruge af moderne, teknisk udstyr, og udover den store kongressal råder vi over 55 mødelokaler i forskellige størrelser, hvor der kan være alt fra 6 til 400 personer. Kommer man i bil, så har vi et parkeringsanlæg med plads til 480 biler.

Efter et møde eller en konference, er det muligt at overnatte på et af fire Arp-Hansen Hotel Group hoteller. 

Et attraktivt, levende byrum under udvikling

Både Tivoli Congress Center og Tivoli HotelWakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade 11Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade og Hotel Copenhagen Island er blomstret op i et område, hvor der for nogle år tilbage ikke var meget liv og som mest af alt var en hovedvej, der førte folk ind til byen.

De seneste år har området været i rivende udvikling, hvilket har givet stedet et helt nyt liv.

Med tiden er det meningen, at man skal kunne gå hele vejen gennem bydelen langs vandsiden og på et hævet strøg/sti mellem bygningerne. Den første del af denne sti er allerede tilgængelig fra Tivoli Hotel til Bernstorffsgade. Her kan I trække jer lidt tilbage i en pause under et arrangement i kongrescenteret.

Oplev København fra de bedste beliggenheder

København, den pulserende hovedstad, byder på alt hvad hjertet begærer af events og festivaler, innovative byområder, velbesøgte restauranter og meget mere.

Facaden på Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere
Facaden på Wakeup, Borgergade

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere
Facaden påCarsten Niebuhrsgade

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs mere