Billig hotel København – få høj kvalitet til lave priser


Billig hotel København - moderne og smart hotel søger prisbevidste gæster med sans for kvalitet, design og komfort

Du behøver ingen guidebog, for at finde det bedste og billigste hotel, når turen går til København. Wakeup Copenhagens hoteller midt i storbyens pulserende hjerte, er stederne, du har ledt efter, længe før du selv vidste det. Moderne kvalitetshoteller, der emmer af stil, høj kvalitet, god service og et ønske om at opfylde netop dine behov.

Wakeup Copenhagen ligger ideelt placeret for alle rejsende som leder efter et billigt hotel i København. Ankommer du til vores smukke hovedstad med tog, skal du ikke rulle kufferten langt, før du finder dig selv midt i vores moderne og indbydende lobby. Er du med bil, er det næsten endnu nemmere – Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade ligger tæt på en af Københavns vigtigste indfaldsveje, og det tager ikke mange minutter at komme til og fra motorvejen. Lyder det som starten på et mareridt med storbylarm og masser af larm, der holder de stakkels hotelgæster vågne hele natten? Forkert. Selv om Wakeup Copenhagens hoteller ligger i centrum af København, ligger de i et kvarter præget af ro og orden.

Billig hotel i København med nyskabende design og spændende interiør Dette gør Wakeup Copenhagens hoteller til en oplevelse for både sanser og krop. Arkitektonisk er der tale om to perler, der står som en kontrast til deres omgivelser. Og kontrast er lige præcis et af nøgleordene for Wakeup Copenhagen. Først og fremmest vores priser, der står i skærende kontrast til resten af byens hoteller. Dernæst vores høje serviceniveau, som betyder, at du aldrig går forgæves til personalet, uanset om du ønsker nye håndklæder eller en vejbeskrivelse. Endelig værelsernes indretning, som kombinerer design med tårnhøj komfort.

Leder du efter et Billigt hotel i København? – hvorfor vælge noget, der er alt dyrt og besværligt, når du kan få nybygget topkvalitet på Wakeup Copenhagen med ekspress check-in og Bed & Breakfast service. Uanset om du er på forretningsrejse eller er på ferie med familien, har vi præcis det, du leder efter. Nemlig central placering, høj komfort og lave priser.

Fælles for Wakeup Copenhagen hoteller:

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs mere