Hotel i Aarhus – Stilfuldt nyt lavprishotel


Overnatning i Aarhus fra  

Wakeup Aarhus er et nyt prisbilligt designhotel i Aarhus C. De minimalistiske linjer giver hotellet et flot og moderne udtryk, og indretningen bidrager til en helhed, hvor æstetik og detaljer er i fokus. Rent prismæssigt er Wakeup Aarhus et 2-stjernet hotel, mens faciliteter og service er i klasse med en 3-4 stjernet hoteloplevelse.

315 hotelværelser i Aarhus midtby

Wakeup Aarhus har 315 hotelværelser – alle med aircondition, TV, arbejdsbord og gratis Wi-Fi. Hotellet har desuden egen morgenmadsrestaurant, hvor der hver morgen serveres en lækker morgenmadsbuffet.

Søger du overnatning i centrum af Aarhus, så er Wakeup Aarhus det helt rigtige valg: Et smart og billigt hotel i hjertet af Aarhus.Wakeup Aarhus er placeret lige i centrum – med Bruun’s Galleri som nabo. Det betyder, at du kan slappe af på værelset og være dig selv eller træde ud af hotellobbyen og benytte byens mange muligheder.


Børnevenligt hotel i Aarhus

Holder du ferie med familien og går turen til Aarhus? Så kan du forvente en fantastisk oplevelse på Wakeup Aarhus. Alle vores værelser er udstyret med TV og gratis Wi-Fi, og hvis det kniber med pladsen, kan du bestille vores større familieværelser. Lavprishotellet er let tilgængeligt, uanset om I ankommer med bil, tog eller fly. Wakeup Aarhus er et familievenligt hotel til en god lav pris, og vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen.

Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Hvis du vil overnatte centralt i Aarhus, er Wakeup Aarhus i M.P. Bruuns Gade det rette valg. Hotellets meget centrale placering giver dig det absolut bedste udgangspunkt for at opleve bylivet, populære seværdigheder, de hyggelige caféer ved åen og charmerende gader med god mulighed for shopping. Bruunsgade er en meget attraktiv og velbesøgt gade, hvor du vil finde specialbutikker med prima kød, vin og andre lækre specialiteter. Vil du opleve Aarhus på to hjul, kan du leje en cykel hos Wakeup Aarhus og komme let omkring til de forskellige attraktioner. Den centrale placering betyder dog, at du i forvejen er tæt på byens mange tilbud, så bedre bliver det ikke. Wakeup Aarhus er din base i byen, hvis du ønsker lave priser, et højt kvalitetsniveau og en meget central beliggenhed.


Hotel i Aarhus: Ophold med morgenmad

Kvalitet, lave priser og central beliggenhed er ikke det eneste, vi tilbyder. Når du har overnattet på Wakeup Aarhus (i vores rigtig gode senge), kan du glæde dig til vores lækre morgenbuffet. Book et hotelværelse inkl. morgenmad for at få en ekstra god start på dagen.

Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade

Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Smart lavprishotel i Aarhus – nabo til Bruun’s Galleri og tæt på Hovedbanegården.

Læs mere