Parkering ved Wakeup Aarhus, Bruunsgade


På Wakeup Aarhus, Bruunsgade, henviser vi til parkering i Bruun's Galleri som er placeret under hotellet. Indkørslen til parkeringsanlægget er i Værkmestergade 27. Bruun's Galleri’s P-anlæg er i 3 plan, og der er indkørsel på det øverste plan (P3). Herfra kører man ad ramper til de øvrige 2 plan (P2 og P1). Elektroniske skilte viser, om der er ledige p-pladser på hvert plan. Der er skilte til Wakeup’s udgang på alle 3 etager. Oftest finder man plads på P1 hvor der også er markeret 5 pladser med Wakeup logo.

Priser

Alle dage døgnet rundt DKK 11,- pr. påbegyndt 30 minutter. Parkerer man i 24 timer, er prisen max DKK 150,- per døgn, hvis der afregnes i receptionen på Wakeup ved afrejse. Ved kreditkortbetaling i anlægget koster et døgn DKK 180,-.

Nummerpladen registreres med kamera ved indkørsel og skal bruges ved betalingen. Parkering er kun tilladt inden for afmærkede pladser. P-anlægget er tv-overvåget, men parkering sker i alle henseender på egen risiko, og Bruun's Galleri påtager sig intet ansvar ved ulykkestilfælde, tyveri eller skader på personer, biler, udstyr og effekter i bilen.

Vigtigt

Frihøjden i anlægget er 2,05 m. Anlægget er åbent døgnet rundt. Mellem kl. 00:30 og kl. 06:30 er der kun adgang til den parkerede bil til fods via udkørselsåbningen.