Overnatning på budget i centrum af København

På Wakeup Copenhagen kan du overnatte til en fornuftig pris. Hotellerne ligger på to forskellige attraktive adresser i København. Wakeup Copenhagen, Borgergade lige ved Kgs. Nytorv og Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade på Kalvebod Brygge.

Hotellerne har tilsammen 1.008 værelser med fladskærms-TV og gratis internet på dem alle. Alt efter hvor meget du vil betale og hvor god en udsigt du ønsker, kan du vælge mellem at bo på enten Wakeup Standard, Wakeup Sky eller Wakeup Heaven. 

Hotellernes morgenmadsrestauranter byder på skønne morgenmadsbuffeter som kan bestilles som tillæg til værelset. Wakeup Copenhagen hotellerne, har trods deres kun 2-stjerner virkelig høje standarder. Både værelserne og faciliteterne er udtryk for god kvalitet – en god base for at opleve København på budget.


Oplev København på budget

Selv om København er blandt Europas dyreste storbyer, er der masser af billige og gratis oplevelser i byen, som kan give dig en fantastisk oplevelse af byens liv og atmosfære. Vi forsøger her at guide dig til nogle, men der er meget mere at hente. 

Inden du besøger byen kan du f.eks. tilmelde dig på downtown.dk, som hver dag sælger oplevelser, restaurantbesøg, spa eller lignende til halv pris. Og når du er i byen, så lej en bycykel ganske billigt, enten i byen eller på et af Wakeup Copenhagen hotellerne. Københavnerne selv, cykler til alt da det er nemt og billigt at opleve byen på cykel.

Du kan også købe et 2-zoners klippekort som kan få dig rundt de fleste steder i centrum – benyt dig af den elektrisk drevne citycirkel-bus eller metroen, så kommer du hurtig rundt i byen.


Seværdigheder og oplevelser på budget

København har et væld af festivaler inden for kunst, kultur og litteratur og der er altid mulighed for at finde et arrangement, som har høj værdi, og passer til et hvert budget.

I løbet af sommeren afholdes utallige gadefester og loppemarkeder i byens forskellige kvarterer, og der er god mulighed for at finde brugte skatte og feste på budget – læs evt. om de forskellige muligheder på aok.dk inden du ankommer.

Fristaden Christiania er et must og stadig en af landets største attraktioner, hvis du ikke har været der før. Det koster ikke noget at gå rundt i det frisindede åndehul. I øvrigt er det relativt billigt at spise på et af stadens spisesteder.

Kanalrundfart med Nettobådene er også en billig og hyggelig måde at opleve byen. Turen er med guide, og sejler dig rundt på en afslappende tur i Københavns kanaler forbi mange af byens seværdigheder og gamle og nye kvarterer. 

Om onsdagen er det i øvrigt gratis at besøge mange af byens museer. Alt dette og meget mere kan du opleve i byen, men hvor skal du sove?