Overnatning København – valuta for pengene og mere til


Overnatning København – Wakeup Copenhagen er det nye hotel i København for dig, der vil lidt mere end de andre

Overnatning København – vil du have mere end blot en seng at sove i når du overnatter i København? Så er Wakeup Copenhagen dine nye hoteller i København. Hoteller der, med deres innovative koncept, topdesignede indretning og fantastiske arkitektur har virket som et vækkeur for hele hotelbranchen. Vil du opleve, hvordan hoteller i København eller i hele verden kommer til at være i resten af det 21. århundrede? Så er det bare med at få booket din overnatning hos Wakeup Copenhagen. 

Overnat på Wakeup Copenhagen

Lyst, lækkert og livsbekræftende. Det er blot nogle af de nøgleord, man kan sætte i forbindelse med de nye lækre Wakeup Copenhagen hoteller i København centrum. Eller hvad med kvalitet, servicemindet og … rigtigt billigt? Lyder det tiltrækkende? Så skulle du prøve at overnatte hotellerne. For uanset hvad vi skriver her, kan det slet ikke leve op til den oplevelse du får. 

Overnatning i København der ikke behøves at være kedelig

På de fleste billige hoteller i København kan det være kedeligt at overnatte. Det gør vi op med på Wakeup Copenhagens hoteller. Her får du en helhedsoplevelse, hvor design går op i en højere enhed med funktionalitet, arkitektur spiller sammen med byens rum og service er en by, du står lige midt i. Tilsammen skaber rammerne for at billigt hotelophold i København, du ikke har lyst til at afslutte.

Vi har skabt fremtidens hoteller midt i København, og har på alle områder givet vores konkurrenter baghjul i forhold til priser, design og service. Billige overnatninger i København giver ikke nogen mening, med mindre det fremover foregår på Wakeup Copenhagens hoteller.

Vi tilbyder den mest centrale beliggenhed i København til priser, der ligger langt under alt, hvad du tidligere har oplevet.  

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs mere