Topmoderne lobby og business center i København


Trendy lobby med 24-timers bemandet reception

På Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade finder du en moderne lobby med 24-timers bemandet reception.

Det er muligt at stille den lille sult eller tørst. Vi tilbyder et udvalg af kaffe, snacks samt øl, vand og vin – døgnet rundt. I receptionen kan du vælge, hvad der passer dig, og du kan nyde det i lobbyen eller tage det med på værelset eller på farten.

Vil du slippe for eventuel ventetid i receptionen, kan du benytte dig af vores check-in automat. Gå direkte til check-in automaten og kom hurtigt til dit værelse. Og ved check-out er alt du skal gøre blot at aflevere dit nøglekort i boksen ved vores check-out station – så er du hurtigt videre.

24-timers reception

Du kan få hjælp i receptionen døgnet rundt. Her kan du også købe drikkevarer og snacks.

Business Center

Har du lidt arbejde, der skal klares? Lån en computer i vores business center.

Express check-out

Har du travlt? Smid dit nøglekort i vores express check-out, og du er klar til at tage videre.

Business center

I hotellobbyen finder du et business center, hvorfra du gratis kan arbejde og sende e-mails fra stationære computere. Bemærk at der ved travlhed kan være en tidsbegrænsning i vores business center på 30 min. Medbringer du egen computer, tablet eller smartphone, tilbyder Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade, gratis Wi-Fi på hele hotellet. Koden til Wi-Fi udleveres i receptionen.

2 hurtige check-in muligheder

  • Spring køen over ved at benytte en af vores check-in skærme i lobbyen.
  • Check-in med mobilen. Download Wakeup Copenhagen-appen og lås både elevatoren og værelsesdøren op med din telefon: App Store eller Google Play.