Hotelophold i København med priser og service i topklasse


Se priserne på Wakeup Copenhagens hoteller og vi er sikre på, at du er klar til at checke ind

Er du på udkig efter et hotelophold på et Københavns mest attraktive hoteller? Vi har svaret på det du søger. Navnet er Wakeup Copenhagen og begge hoteller ligger så centralt placeret, at du næsten skal slå telt op på Rådhuspladsen, for at komme nærmere centrum af København

Hotelophold i top moderne hotelværelser

Vælger du at booke et hotelophold hos Wakeup Copenhagen, så vil du vågne op i et stilsikkert hotelværelse, der er indrettet med alle moderne bekvemmeligheder. Og det til en pris du ikke kan finde nogen andre steder i Københavns centrum. Stedet hedder Wakeup Copenhagen, og det er dit wakeup call til det nye årtusindes hoteloplevelser. 851 top moderne hotelværelser, enestående parkeringsmuligheder og mulighed for at checke ind og ud i ekspresfart ved hjælp af selvbetjening

3- og 4-stjernet hotelophold til 2 stjernet priser

Et synonym for Wakeup Copenhagens hoteller er moderne, bekvemt, centralt og billige hoteller i København. Listen med positive ord er meget længere, men her skal jo også være plads til at fortælle andre ting. For eksempel at du kan bestille værelser, der er særligt indrettet til allergikere. Eller at alle værelser som den naturligste ting i verden har gratis, trådløst netværk, fladskærms-tv med internationale kanaler, bad og toilet og aircondition.

Når du overnatter på Wakeup Copenhagens hoteller får du adgang til bekvemmeligheder, man normalt skal checke ind på et tre- eller firestjernet hotel for at finde. Hos Wakeup Copenhagen får du hele pakken – og mere til. Og du skal kun betale for to stjerner. Det er unikt. Det er cool. Det er Wakeup Copenhagen.

Godt tilbud på hotelophold for 2 eller flere, central i København

Wakeup Copenhagen er Københavns nye, smarte hoteller. Uanset om du er på forretningsrejse eller vil invitere familien på en miniferie i vores fantastiske og inciterende hovedstad, er det her, du skal overnatte. Hotellerne er designet af arkitekt Kim Utzon, som har taget udgangspunkt i de stejle klippesider, vores nordiske nabolande er så kendte for.

Ved at placere begge hoteller i centrum af København opnår Wakeup Copenhagens hoteller at skabe en spændende modpol til det velkendte flade danske landskab. En modpol i metropolen, et bjerg blandt bakker – det er Wakeup Copenhagen.

Få et godt tilbud på dit hotelophold via vores online booking formular. Priserne fra   for et enkeltværelse pr. nat.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere

Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Smart lavprishotel i Aarhus – nabo til Bruun’s Galleri og tæt på Hovedbanegården.

Læs mere