Aarhus udnævnt til Europæisk Kulturhovedstad i 2017

Smilets By, Aarhus, blev i 2017 udnævnt til kulturhovedstad i Europa og med god grund. Aarhus og omegn er spækket med spændende kulturelle tiltag. I den forbindelse blev Wakeup Aarhus valgt til ”Official Hotel Partner of Aarhus 2017”.

Hvad vil det sige at få titlen ”Europæisk Kulturhovedstad”?

Titlen Europæisk Kulturhovedstad bliver givet til to europæiske byer hvert år. Foruden Aarhus har Pafos på Cypern fået titlen som Europæisk Kulturhovedstad i 2017. Hver Kulturhovedstad har et kulturprogram med specielle udstillinger, forestillinger og sammenkomster, der involverer lokale, nationale og internationale partnerskaber, som samarbejder med vægt på kvalitet og deltagelse.

Bo billigt og oplev Kulturhovedstaden

Vil du opleve Kulturhovedstaden anno 2017 på egen hånd? Så bo på vores nyåbnede hotel Wakeup Aarhus, som blev udnævnt som ”Official Hotel Partner of Aarhus 2017". Hotellet ligger centralt lige ved Aarhus Hovedbanegård og Bruun’s Galleri og er derfor nemt at komme til. Så vil du gerne bo billigt og centralt, når du besøger den Europæiske Kulturhovedstad anno 2017, så er Wakeup Aarhus et perfekt valg.

Book dit ophold allerede i dag og glæd dig til at opleve Smilets By.

Aarhus som Kulturhovedstad

Involvering er et af nøgleordene for Aarhus. I 2017 blev der foretaget forskellige tiltag, som har involveret mere end 10.000 mennesker fra hele regionen, og programmet for 2017 skabte initiativer, hvor borgere og lokale iværksættere kunne engagere sig, deltage og være med til at skabe nyt under det overordnede tema ”Let’s Rethink”. Vores hotel Wakeup Aarhus blev udnævnt som ”Official Hotel Partner of Aarhus 2017”, og vi støttede Fonden Aarhus 2017 i at gentænke kunst og kultur, i at opbygge, opleve og deltage i kulturaktiviteter af høj kvalitet og til at ændre spillets regler. 

Hvad kan du opleve i Aarhus?

Listen over hvad du kan opleve i Aarhus er lang, og du kan finde masser af arrangementer og aktiviteter lige fra festivaller, scenekunst og film til arkitektur, billedkunst og gastronomi. Forkæl dig selv med et ophold i Aarhus og bo billigt og centralt på Wakeup Aarhus.