Top 5 Restauranter i Aarhus

frokost menu noordisk spisehus aarhus avokado med chorizo på surdejsbrød | Photo by: Nordisk Spisehus | Source: Nordisk spisehus

De bedste spisesteder i Aarhus

Hvor skal man spise, når man tager en hotelovernatning på Wakeup hotellet i Bruunsgade i Aarhus? Det er der mange bud på, for Aarhus bugner af lækre spisesteder i alle prisklasser, og har udviklet sig til at være et gastronomisk mekka, og byen har modtaget flere Michelin stjerner. Og god mad hører sig med til et get away stay i smilets by, Aarhus.

1. Vaca

Det mexicanske køkken er et af de køkkener, hvor man kan sammensætte sin menu alt efter egen smag. Vaca som også er at finde i København og Aalborg, serverer alt fra nachos og burritos til langtidsstegt gris.

På Vaca er menuen kreativ og nytænkende, og lokalerne og maden lægger op til hygge og samtaler.

Hvor: Mejlgade 17, 8000 Aarhus C

2. Retour Steak

Béarnaise saucen  på Retour er uden tvivl Danmarks bedste, og dén er i sig selv nok til, at man gerne vil besøge Retour Steak. Foruden deres saftige og altid veltilberedte bøffer, er fritterne, béarnaisen og stemningen altid i top. 


Hvor: Banegårdspladsen 4, 8000 Aarhus

3. Nordisk Spisehus

Spisehus Nordisks mad har på det seneste vist sig fra sine bedste sider, og har givet Danmark en masse Michelin stjerner.

Lige ved siden af Wakeup hotellet på Bruunsgade, ligger Nordisk Spisehus. Her skifter menuen hver anden uge, og her tages afsæt i en Michelin restaurant fra et sted i verden – blot til en meget bedre pris.

Hvor: M. P. Bruuns Gade 31, 8000 Aarhus

4. Gäst

Det er generelt svær at stå for det italienske køkken, og Gäst gør det kun endnu sværere. Her spiser du 4 traditionelle italienske retter for kun 400 kr. og efter sådan et måltid, er det godt at Wakeup hotellet kun ligger 5 minutter fra restauranten.

Hvor: Banegårdspladsen 14, 8000 Aarhus

5.Prezzemolo

Jægergårdsgade er den perfekte gade at besøge hvis man elsker hyggelig stemning og god mad. Gaden byder på en perlerække af skønne madsteder, hvor Prezzemolo ikke er til at komme udenom. 

Prezzemolo byder på lækker, moderne og autentiske italienske retter, hvor smag og kvalitet er i højsædet. Få et uforglemmeligt måltid mad, kun et stenkast fra Wakeup hotellet i Aarhus. 

Adresse: Jægergårdsgade 85, 8000 Aarhus

Få inspiration til dit besøg i Aarhus

Aarhus er den perfekte ramme til en hyggelig storbyferie i Danmark, der byder på en række af hyggelige og spændende oplevelser for enhver smag. Vi har samlet nogle af vores bedste guides til at inspirere dig til dit besøg i smilets by.

Top 5 attraktioner i Aarhus

Skal du besøge Aarhus? Så har vi samlet nogle af de bedste attraktioner man ikke må gå glip af.

Læs vores spændende bud på hvad der er værd at opleve når du er på ferie i Aarhus.

Læs top 5 guide til Aarhus her

To piger på shoppetur i Latinerkvarteret i Aarhus | photo by: Frame & Work | Source: VisitAarhus

Tivoli Friheden i Aarhus 

Midt i den hyggelige og idylliske Marselisborg Skov finder du Tivoli Friheden som byder på en sjov og spændende dag for både store og små. 

Få inspiration til hvordan i får en hyggelig dag med noget for enhver smag i Tivoli Friheden i Aarhus. 

Læs mere om Tivoli Friheden i Aarhus her. 

Photo by: Tivoli Friheden | Source: Tivoli Friheden

Det er let at parkere

Husk at når du bor på Wakeup Aarhus, Bruunsgade, kan du parkere i Bruuns Galleri som er placeret under hotellet.

Læs mere
Parkering | Photo by: Hepatus | Source: iStock