Oplevelser i Aarhus


Populære seværdigheder i Aarhus (Smilets By)

I dette univers kan du finde inspiration til, hvad der er værd at opleve, når du holder ferie i eller omkring Aarhus. Listen vokser i takt med, at byen udvides med nye seværdigheder og events. I oversigten til højre finder du uddybende information om de enkelte seværdigheder og gode idéer til sjove, spændende og populære oplevelser i Aarhus. Har du aldrig været i Aarhus, kan du glæde dig til en smuk by, der opfylder ethvert ønske om en kulturel ferie med plads til shopping, gourmetoplevelser og sjov for børn.

Om Wakeup Aarhus – tæt på byens seværdigheder

Mangler du at booke overnatning til ferien i Aarhus? Så er Wakeup Aarhus ideel som base – både til enkeltpersoner, par og børnefamilier. Den meget centrale placering ved Bruun’s Galleri giver dig det bedste udgangspunkt for at opleve byens liv, det hyggelige cafémiljø og de populære seværdigheder. Du træder ud af hotellets lobby og befinder dig lige midt i byens skønne centrum.

Bruunsgade har det hele, og du får det absolut bedste udvalg i gadens butikker, når du er på udkig efter brød, kager, lækre specialiteter, vin og kød. De mange specialbutikker, restauranter, caféer og butikker med modetøj giver gaden liv, og det er noget, der kan mærkes. Hovedgaden er en del af Frederiksbjerg og strækker sig fra Banegårdspladsen i nord mod Skt. Pauls Kirke i syd. Gaden formår at binde Indre By sammen med Frederiksbjerg, og det betyder, at netop Bruunsgade er en attraktiv gade med et velbesøgt og særligt rigt butiksliv. Basen er den bedste i byen, når det handler om central beliggenhed, lave priser og et højt kvalitetsniveau.