Oplevelser i København


Populære seværdigheder i København

Mangler du inspiration til, hvad du skal opleve, næste gang du holder ferie i København? Vi udvider løbende denne liste med spændende events og seværdigheder i København, så du kan holde dig opdateret. Her giver vi dig et indblik i, hvad der sker i København, information om forskellige seværdighede samt inspiration til populære, anderledes og interessante oplevelser i København. Er det din første ferie i København, kan du godt begynde at glæde dig. Byen er autentisk urban med alt, hvad hjertet begærer: Gourmet, Tivoli, shopping, sightseeing, afslapning, arkitektur, cykelture, grønne oaser og meget mere.

Du kan også finde information om byens muligheder på AOK (Alt Om København).

Om Wakeup Copenhagen – tæt på byens seværdigheder

Har du endnu ikke booket hotelværelse til dit ophold i København? Så er Wakeup Copenhagen-hotellerne et oplagt valg – uanset om du er alene afsted, afsted med din partner, dine venner eller familien. Hotellerne har en meget central placering og er dermed et af de absolut bedste udgangspunkter for at opleve byens mange tilbud og attraktive seværdigheder.

Tæt på hotellerne finder du nogle af de mest kendte turistattraktioner i København: Tivoli, Strøget og Rådhuspladsen. Udover at hotellerne er tæt på seværdigheder og shoppemuligheder, ligger de også tæt på Københavns kanaler og Islands Brygge. Et område der især om sommeren byder på mange udendørs oplevelser med havnebad, kanalrundfart, kajakudlejning, koncerter og events. Wakeup-basen er den bedste i byen, hvis du ønsker en central beliggenhed, lave dagspriser og et rigtig højt kvalitetsniveau.

Glæd dig til at opleve København og book din overnatning på et af Wakeup Copenhagen-hotellerne i dag.