Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København centrum – tæt på populære seværdigheder, shopping og byliv.

Uanset om du rejser alene, med ledsager eller familien er Wakeup Copenhagen i Borgergade et godt valg for dig, der vil bo billigt og centralt i København. Hotellet har 770 nye hotelværelser, alle udstyret med TV, arbejdsbord, aircondition og gratis Wi-Fi.

Wakeup Copenhagen i Borgergade er placeret helt centralt i København og designet af den anerkendte danske arkitekt Kim Utzon. Kendetegnende for hotellets design er minimalistisk design og høj kvalitet.

Hotel i Københavns centrum med billige priser, lækkert design og central beliggenhed

Med Wakeup Copenhagen i Borgergade tilbyder vi dig et nyt lavprishotel med et lækkert design og en unik beliggenhed i centrum af København. Wakeup Copenhagen, Borgergade giver dig en 3-4-stjernet hoteloplevelse til en 2-stjernet pris.

Morgenmad hos Wakeup Copenhagen

Vi ønsker, at du skal have værdi for dine penge, når du spiser morgenmad hos os.

Læs mere
Morgenmad på Wakeup

Nyd en skøn morgenmad på vores hotel i Borgergade, København

Morgenmaden er dagens vigtigste måltid, og hver morgen står vores friske og imødekommende personale klar til at give dig den bedste start på dagen.

Tag plads i vores arkitekttegnede morgenmadsrestaurant i lyse og grønne omgivelser. Vores restaurant er placeret i en lys glas-atriumgård med et roligt grønt miljø, så du kan nyde din friskbryggede fairtrade-kaffe  og samle tankerne i ro og mag. Der er intet bedre end en god start på dagen inden en travl arbejdsdag eller sightseeing-dag. Det kan du få hos os på Wakeup Copenhagen, Borgergade.

Det stilrene skandinaviske design, den behagelige belysning og effektive indretning er med til at fuldende helhedsoplevelsen, så du kan nyde din morgenmad i ly af det centrale Københavns pulserende byliv.

Wakeup Café

På Wakeup, Borgergade kan du snacke og hygge dig hele dagen og aftenen

Sulten efter en snack? Så besøg Wakeup Café der ligger i forlængelse af receptionen. Selv hvis du missede vores morgenmad, kan du stadig finde lækre og lette måltider, som skyr, smoothies, sandwiches og croissanter hos os.

Måske har du mere lyst til en forfriskende drink efter en lang dag? Vi kan tilbyde dig alt fra øl og vin til vores populære cocktails fra Nohrlund. Nyd det sammen med vores udvalg af chips, nødder eller slik. Er du mere i humør til noget sødt, kan du nyde vores udvalg af kaffe og kage, der kan tilfredsstille din søde tand.

Du er mere end velkommen til at nyde din snack eller drikkevare i vores skønne fællesområder, som inkluderer en fantastisk gårdhave, et afslappende lobbyområde eller en hyggelig lounge. Hvis du hellere vil nyde din snack på dit hotelværelse eller i det fri, kan du tage den med dig og nyde den i dit eget tempo.

Uanset hvad du vælger, glæder vi os til at byde dig velkommen!

Sådan finder du parkering

Der er rig mulighed for parkering ved vores hotel på Borgergade. Ud over de udendørs parkeringsmuligheder du finder i nærområdet, finder du også tre offentlige parkeringshuse i henholdsvis Borgergade 13, Landgreven 10 & Adelgade 11-13.

Parkeringshusene ligger lige ved siden af hotellet, og alle tre administreres af APCOA. Der betales direkte til parkeringshuset, og prisen er i skrivende stund   pr. påbegyndte time og   pr. døgn.

Som gæst på Wakeup Copenhagen Borgergade tilbydes du en særpris på en døgnbillet, der gælder 24 timer fra indkørsel i parkeringshuset.

Prisen er   pr. døgn (kreditkortgebyr er ikke inkluderet).

Parkering kan tilkøbes i lobbyen på hotellet.

Wakeup Copenhagen Borgergade tager forbehold for ændringer i priserne administreret af APCOA samt evt. udsolgte døgnbilletter.

Vigtigt: Frihøjden i anlægget er 1,90 m. Anlægget er åbent døgnet rundt.

Du er altid velkommen til at henvende dig i vores reception, der kan vi vejlede dig i forhold til parkeringsmulighederne. Vi ser frem til at tage imod dig og din bil!

Lobby

Personale, Reception

Trendy lobby med 24-timers bemandet reception

På Wakeup Copenhagen i Borgergade finder du en moderne lobby med 24-timers bemandet reception. Det er muligt at stille den lille sult eller tørst. Vi tilbyder et udvalg af kaffe, snacks samt øl, vand og vin – døgnet rundt. I receptionen kan du vælge, hvad der passer dig, og du kan nyde det i lobbyen eller tage det med på værelset eller på farten. Vil du slippe for eventuel ventetid i receptionen, kan du benytte dig af vores check-in automat. Gå direkte til check-in automaten og kom hurtigt til dit værelse. Og ved check-out er alt du skal gøre blot at aflevere dit nøglekort i boksen ved vores check-out station – så er du hurtigt videre.

Check-in / Check-out

Bagage, Nøglekort, App, Check-in, Check-out

Check-in: Vores hotelværelser er til rådighed fra kl. 15:00. Hvis gæsterne ankommer før kl. 15:00 er der mulighed for opbevaring af bagage mod et gebyr. Se mere under FAQ.  I nogle tilfælde kan der arrangeres check-in før kl. 15:00 mod et gebyr. For mere information kontakt hotellet før den planlagte ankomstdato.  Kontakt venligst receptionen, hvis du ankommer senere end kl. 02:00 om natten. 

 • Du kan også springe køen over ved at benytte en af vores check-in skærme i lobbyen.

Check-out: Check-out skal ske inden kl. 11:00. Express check-out gør det nemmere for dig: På vores Wakeup Copenhagen-hoteller i København og Aarhus kan du benytte dig af express check-out. Så slipper du for eventuel ventetid i receptionen. Alt du skal gøre er blot at aflevere dit nøglekort i boksen ved vores check-out station – så er du hurtigt videre. Har du nogle spørgsmål, eller får du brug for hjælp, har vi naturligvis personale til at hjælpe dig.

Business center

Computere, Wi-Fi

I hotellobbyen finder du et business center, hvorfra du gratis kan arbejde og sende e-mails fra stationære computere. Bemærk at der ved travlhed kan være en tidsbegrænsning i vores business center på 30 min. Medbringer du egen computer, tablet eller smartphone, tilbyder Wakeup Copenhagen i Borgergade, gratis Wi-Fi på hele hotellet. Koden til Wi-Fi udleveres i receptionen.

Morgenmad åbningstider

Morgenmadsbuffet

Wakeup Copenhagen, Borgergades morgenmadsbuffet serveres:

 • Mandag til fredag fra kl. 06:30-10:00
 • Lørdag, søndag og danske helligdage fra kl. 07:00-10:30

Tre ting bestemmer prisen for dit hotelophold

Du har flere valgmuligheder, når du booker et værelse på Wakeup Copenhagen i København og Aarhus. Du kan påvirke prisen på dit hotelophold, da vi giver dig mulighed for at vælge mellem:

Billig eller fleksibel reservation

Vælg ECONOMY for den billigste reservation eller FLEKSIBEL, hvis du vil have muligheden for at ændre din reservation.

Værelse med udsigt

Vores værelser med udsigt kaldes WAKEUP SKY og WAKEUP HEAVEN. De koster lidt mere, men udsigten er det værd.

Ekstra plads på værelset

Vælg WAKEUP LARGE, som er vores største værelser på 15 m2, eller WAKEUP FAMILY, som er to værelser med forbundne døre.

Her finder du Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv, Nyhavn og Amalienborg.

Facaden på Wakeup, Borgergade

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere

Faciliteter på hotellet:

 • Nyt og cool design
 • Central beliggenhed
 • Miljøcertificeret af Green Key
 • 24-timers bemandet reception
 • Check-in automat
 • Express check-out
 • Gratis Wi-Fi
 • Business Center
 • Mulighed for allergivenlige værelser
 • Morgenmadsrestaurant
 • TV med et bredt udvalg af kanaler
 • Lobby med salg af drikkevarer og snacks
 • Gode parkeringsmuligheder
 • Cykeludlejning
 • Strygerum
 • Aircondition
 • Bagageopbevaring
 • 770 værelser
 • 2-stjernet

Kontakt os: 

Adresse:
Borgergade 9
1300 København K

Tlf.:
+45 4480 0000

Booking:
+45 4480 0090

Mail: 
borgergade@wakeupcopenhagen.dk


Wakeup Copenhagen på Borgergade

Tag på en virtuel gåtur gennem hotellet

Reception og morgenmadsrestaurant

Lobby, Lounge, Shop m.m.

Wakeup Standard

Værelse

Wakeup Sky & Heaven

Værelse

Wakeup Large

Værelse

Wakeup Family

Værelse