Oplevelser i København og Aarhus


Få inspiration til din ferie i København eller Aarhus

Skal du holde ferie i København eller Aarhus? Mangler du inspiration til turen? Få idéer og følg med, når vi løbende udbygger siderne for at give dig de bedste tips til en god ferie og sjove oplevelser i København eller Aarhus.

Oplevelser for hele familien

København og Aarhus er byer med oplevelser for hele familien. I København finder du forlystelsesparken Tivoli, forskellige events og festivaler, spændende messer, innovative byområder, Kødbyens velbesøgte restauranter og meget mere. Aarhus er en by med fokus på kultur og udvikling. Læs blandt andet om kunstmuseet ARoS, forlystelsesparken Tivoli Friheden og Aarhus Musikhus, der året rundt inviterer indenfor til gratis koncerter.

Vores inspirationssider er til dig, der elsker at planlægge ferien og søger information om byen, du snart skal besøge. Med udgangspunkt i attraktionerne kan du selv sammensætte en ”24 timer i København”-guide, ”Miniferie i København”-guide eller måske en ”Værd at opleve i København”-guide, hvis det er København, der er rejsedestinationen. Er det Aarhus, du skal til, kan du eksempelvis sammensætte en ”Kulturelle oplevelser i Aarhus”- guide, ”Aarhus på 1 døgn”-guide eller ”Familieferie i Aarhus”-guide. Mulighederne er mange, og vi hjælper dig på vej i planlægningen af din næste ferie i Danmarks hovedstad, København – eller i Danmarks næststørste by, Aarhus.

Du kan også finde inspiration til ferien på disse officielle oplevelsessider:
AOK (Alt Om København)
AOA (Alt Om Aarhus)

God ferie i København eller Aarhus – og god læselyst.


Overnatning på Wakeup Copenhagen

I begge byer kan du finde og booke overnatning på Wakeup Copenhagen-hotellerne. Benyt bookingformularen i højre side og søg efter det bedste værelse til prisen i vores Priskalender. Vælg by, periode, antal værelser og personer pr. værelse – så er du klar til at se priser!