Hostel priser i københavn

Som rejsende kender vi alle vigtigheden af at bo centralt og billigt. Og allerhelst uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort. Derfor tilbyder Wakeup Copenhagen priser sammenlignelige med hostel i København med en flerstjernet standard.

Selvom priserne er på niveau med et hostel, er alle Wakeup hoteller placeret i midten af byens historiske centrum og i Københavns og Aarhushippe områder.
Vi befinder os fem minutters gang fra alle de attraktive seværdigheder, som begge byer har at byde på. 

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere

Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Smart lavprishotel i Aarhus – nabo til Bruun’s Galleri og tæt på Hovedbanegården.

Læs mere

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs mere

Hostel priser – luksus til lavpris

Wakeup Copenhagen har alt hvad hjertet begærer, og alligevel er det et lavprishotel, som formår at holde priserne på niveau med hostels i Kbh. Alle har et flot, moderne samt minimalistisk design og Wakeup-hotellernes indretning, service og faciliteter kan måle sig med mange 3-4-stjernede hoteller i København, til priser, du kun finder på et hostel i Københavns centrum.


Wakeup Copenhagen-hotellerne i København har samlet 1.593 værelser – alle med fladskærms-TV, arbejdsbord, aircondition og gratis Wi-Fi. Alle hoteller har flotte morgenmadsrestauranter, hvor der serveres en lækker, økologisk morgenmadsbuffet og lækker fairtrade-kaffe hver morgen.

Hvis du vil overnatte i centrum af København, så er Wakeup Copenhagen det helt rigtige valg. Smarte hoteller lige i hjertet af København – oven i købet til en god pris. Wakeup Copenhagen-hotellerne er placeret lige i centrum, hvor du kan slappe af på værelset og alligevel have Københavns bedste muligheder lige om hjørnet.

Hyggelige stunder i loungen

På alle Wakeup hotellerne har vi hyggelige og rummelige lounges, med hyggekroge og hurtigt Wi-Fi, som man kun finder på 2-4 stjernede hoteller. Blot til hostelpriser - her kan familien spille spil, nyde en kop kaffe eller snack fra cafeen eller planlægge jeres dag. For der er nok at tage sig til når man overnatter både i København og Aarhus. Du kan få mere inspiration til hvad du kan foretage dig i København her 

Og ideer til hvad du b.la. kan få dagen til at gå med, når du overnatter på vores Wakeup hotel i Bruunsgade i Aarhus