Københavns Tivoli – Forlystelsespark | Wakeup Copenhagen

Københavns Tivoli

Tivoli har endelig åbnet op for dette års sommersæson. Så nu venter en masse sjove dage med venner og familien i Tivoli forude. I 2016 har der været endnu mere at glæde sig til. For i foråret kunne Tivoli lade de første gæster prøve deres nye forlystelse, Fatamorgana. 

Ny forlystelse i Tivoli

Den helt nye og sjove forlystelse i Københavns Tivoli hedder som nævnt Fatamorgana, den er godt 45 meter høj og fungerer som en 3-i-1 forlystelse, der både er mild og vild – så der er noget for enhver smag og temperament. 

Den er opdelt således, at der i det nederste niveau er sjove mini-radiobiler, som børn fra 5 år kan køre i. De ligner kaniner og sjakaler. Det øverste niveau deler forlystelsen i to, så det er op til dig selv, om du vil hoppe på den vilde udgave eller mere er til den familievenlige version, hvor du også kan nå at nyde udsigten på turen.

Tivoli kalder forlystelsen for det orientalske eventyr, og det bliver spændende at se, om den er et hit hos de mange gæster, der årligt besøger den fortryllende have.

Må du prøve forlystelsen?

For at få adgang til den vilde del af tårnet skal du minimum være 140cm høj. Det er for at sikre, at man kan klare turen, når man slynges rundt med hele 2,5G! På forlystelsens mellemniveau er adgangskravet minimum 120cm høj, og det betyder, at der langt om længe er en sjov forlystelse for hele familien.

Se filmen om den nye forlystelse i Københavns Tivoli


Sommer og musik i Tivoli

Candyfloss, sol og god stemning er noget de fleste forbinder med tur i Københavns Tivoli i sommersæsonen. Børn og barnlige sjæle får en fantastisk dag i Tivolis hyggelige og ikke mindst flotte have. Her er der underholdning hele dagen og gode spisesteder for både børn og voksne.

For de store børn, unge og voksne kan sommerens Fredagsrock-program bestemt anbefales. Hver fredag er der et nyt band eller sanger, der går på scenen og giver de mange fremmødte en musikalsk oplevelse. Københavns Tivoli omdannes nærmest til sin helt egen festival, hvor musikken er det helt store omdrejningspunkt. 


Havens sjove forlystelser

Har du styr på alle forlystelserne? Har du endda en favorit blandt dem? Der er et hav af forlystelser i Københavns Tivoli – og vi har listet nogle af dem her: 

 • Himmelskibet
 • Det gyldne tårn
 • Aquila
 • Vertigo
 • Fyrtårnet
 • Dæmonen
 • Stjernetårnet
 • Dyrekarrusellen
 • Den flyvende kuffert
 • Monsunen
 • Radiobilerne
 • Ballongyngen
 • Pandaen
 • …og så selvfølgelig den helt nye: Fatamorgana

Københavns Tivoli har sjove forlystelser for både store og små. Husk også den altid sjove Pjerrot, der går rundt i haven og hilser på alle. Tag i Tivoli i sommerferien og nyd en hyggelig og magisk dag med familien, vennerne eller kæresten.


Tivolis 3 sæsoner

Sommersæsonen blev skudt i gang den 6. april 2016 og varer indtil den 25. september 2016. Den næste Tivoli-sæson er med temaet Halloween, og den varer fra den 14. oktober til den 6. november 2016, hvor haven vil være fyldt med gys og gru. Årets absolut sidste sæson er selvfølgelig julesæsonen. Den kan opleves fra den 19. november til den 31. december 2016, og her er det for mange en tradition at besøge Københavns Tivoli og få et dejligt varmt glas gløgg. Nu er alle årets vigtigste datoer på plads – og alle har hver en masse at byde på.

De tre forskellige sæsoner sørger for at gøre Københavns Tivoli et flot og magisk sted, der skal opleves. Har du endnu ikke været i Københavns Tivoli? Eller er det mange år siden? Så er det måske på tide at snuppe nogle feriedage med destinationen København.


ER DU ENDNU IKKE TILMELDT VORES NYHEDSBREV?
TILMELD DIG I DAG, SÅ FÅR DU INSPIRATION TIL DIT OPHOLD I KØBENHAVN OG NYHEDER OM WAKEUP COPENHAGEN.
DU TILMELDER DIG HERUNDER.