Udsøgt billig hoteloplevelse på Wakeup Copenhagen-hotellerne

Du kan overnatte ganske billigt i en af Wakeup Copenhagens arkitektoniske perler i centrum af København i smukt design og med et serviceminded personale, der står parat til yde deres bedste.

Wakeup Copenhagen er moderne kvalitetshoteller, der emmer af stil og tilbyder en langt højere standard end du ellers kan forvente af et lavprishotel. Hotellernes placering er desuden perfekt både, hvis du kommer med tog eller via en af Københavns vigtigste indfaldsveje og ind langs Kalvebod Brygge til Carsten Niebuhrs Gade, eller til Borgergade tæt ved Kongens Nytorv.

Hotellerne tilbyder

Wakeup Copenhagen hotellerne, har tilsammen 1.008 værelser og jo længere du kommer op des bedre bliver udsigten. Du kan booke et allergivenligt værelse og bemærk desuden at hotellerne er certificeret med Green Key.

Alle værelser har gratis Wi-Fi samt fladskærms-TV. Hotellerne har i modsætning til mange hoteller inde i den gamle bydel gode parkeringsforhold. Vi tilbyder ekspres check-in og -out, en delikat morgenmadsrestaurant og cykeludlejning.

København er en cykelby. Det er nemt og sikkert at komme rundt, og hvis vejret er til det, er det en fantastisk oplevelse. Lej en cykel på dagbasis og udforsk København på to hjul.

Hotellernes centrale placering i København

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade er en del af en række nye bygninger på Kalvebod Brygge tæt på både indre by og Vesterbro. Området har i nogle år været udskældt for at ligge lidt øde hen, men de seneste år er der blevet bygget en række arkitektoniske perler og kvarteret har fået et løft af en særlig storbypræget karakter.

En ny promenade er under udvikling, og en ny high street sti snor sig mellem bygningerne fra gadeplan til anden sals højde. Udforsk området og book dine billige overnatninger allerede i dag.

Wakeup Copenhagen, Borgergade ligger lige bag ved Kgs. Nytorv. Det betyder, at man har Strøget, Nyhavn og Det Kgl. Teater lige om hjørnet. Er man til kunst og kultur, så kan man besøge Bredgade-kvarteret, som er hjemsted for mange københavnske gallerier, og efterfølgende kan man spise middag på en af de mange restauranter, der også ligger i området. Metroen ligger ligeledes tæt på, så man nemt kan komme rundt i byen eller til Kastrup Lufthavn.