Ta’ på weekendophold i København og bo på et smart hotel

København er en pulserende hovedstad med masser af spændende arkitektur, design, kunst og kultur. Med ca. 1 mio. indbyggere er byen i konstant bevægelse, og nye kvarterer skyder op og gør byen større.

Tag på et spændende weekendophold i smukke København og oplev alt, hvad byen har at byde på. Vælg at bo på det smarte budgethotel, Wakeup Copenhagen, og spar penge på dine overnatninger.

Et godt udgangspunkt for weekendophold i København

Wakeup Copenhagen har to hoteller i København.

Wakeup Copenhagen, Borgergade ligger lige bag ved Kgs. Nytorv. Området omkring byder på masser af spændende restauranter og shoppingmuligheder, og metroen ligger også lige om hjørnet, hvis man skal rundt i byen.

Er man til kunst og kultur, så ligger Bredgade nær hotellet, hvor der ligger et hav af gallerier og udstillinger. Derudover ligger Det Kongelige Teater også i gåafstand. Så bor man på Wakeup Copenhagen, Borgergade – bor man midt i det hele.

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade ligger på Vesterbro – ca. 10 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård og Rådhuspladsen. Hotellet ligger desuden tæt på Københavns Havnefront, og det trendy kvarter, Islands Brygge, ligger lige ovre på den anden side af vandet. Man kan nemt komme over på den anden side via gang- og cykelbroen, der forbinder Vesterbro med Islands Brygge.

Det store shoppingcenter, Fisketorvet, ligger blot 3 minutters gang fra hotellet, og det samme gælder Københavns Havnebad, hvor man kan bade i hele sommerperioden.

Weekendophold med udsigt over København

Wakeup Copenhagen hotellerne, tilbyder lækre hotelværelser i København på 12 m2 med aircondition, TV, gratis Wi-Fi og naturligvis eget badeværelse. 

På Wakeup Copenhagens hoteller, kan du vælge imellem Wakeup Standard, der ligger på de nederste etager, Wakeup Sky, der ligger på hotellernes mellemste etager og Wakeup Heaven, der ligger på hotellernes øverste etage. 

Wakeup Large er et større værelse på 15 m2, og det er også muligt at bestille Wakeup Family, som er to værelser med connecting door.

Forkæl dig selv og få det bedste ud af dit weekendophold i København – book et Wakeup Sky værelse og nyd den smukke storby København.