Hvad er Wakeup Copenhagen?

Wakeup Copenhagen er et lavprishotelkoncept, der tilbyder budgetvenlige hotelophold i hjertet af København og Aarhus. Hotelkæden er ejet af Arp-Hansen Hotel Group og består af nye, smarte og minimalistiske lavprishoteller designet af den anerkendte danske arkitekt Kim Utzon.

Vores hoteller måler sig med en 3-4-stjernet hoteloplevelse til en 2-stjernet pris og er derfor ideelle både til den travle forretningsrejsende såvel som den prisbevidste børnefamilie, der har brug for overnatningsmuligheder i København og Aarhus.


Når du booker et ophold hos Wakeup Copenhagen, får du flere valgmuligheder i forhold til din booking. Du kan derfor påvirke prisen på dit hotelophold i form af forskellige valgmuligheder i forhold til værelsesstørrelse, udsigt fra hotelværelset og fleksibilitetsgraden af din booking.

På alle vores lavprishoteller i København og Aarhus kan du i øvrigt benytte dig af vores ”Express check-out”-station, hvor du kan slippe for eventuel ventetid ved receptionen og foretage din check-out nemt og hurtigt!

Alle Wakeup-hoteller i København og Aarhus er miljøcertificeret af Green Key, som er vores gæsters garanti for at have valgt et hotel, der tager hensyn til miljøet.

Book online og spar  

Book dit værelse nemt, hurtigt og billigt her på siden. Du kan også booke ved at ringe til hotellet eller til Arp-Hansen Hotel Groups centrale booking, dog betaler du et ekspeditionsgebyr på  .