Hoteller i Københavns centrum med Parkering | Overnat billigt

Centralt beliggende hoteller i København og Aarhus

Wakeup Copenhagen
Bernstorffsgade 35

Wakeup Copenhagen
Borgergade 9

Wakeup Copenhagen
Carsten Niebuhrs Gade 11Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade 27Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade ved Kalvebod Brygge

Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade er placeret på hjørnet af Bernstorffsgade og Kalvebod Brygge med gode parkeringsmuligheder og god infrastruktur med både tog og bus. 

TOG OG BUS
Der er blot et par minutters gåafstand til hotellet fra Københavns Hovedbanegård.

FLY
Der er ca. 9 km fra Københavns Lufthavn, Kastrup. Du kan tage en taxa eller toget, der afgår fra lufthavnens ankomsthal. Fra du træder ud af ankomsthallen, til du er på hotellet, går der ca. 25 minutter.
Selve togturen tager kun 12 minutter.

PARKERING
Der er gode parkeringsmuligheder omkring hotellet, som du kan benytte dig af. Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade har en lille parkeringskælder med et begrænset antal parkeringspladser, men du kan med fordel benytte dig af de nærliggende parkeringsmuligheder i området. Blandt andet finder du en parkeringsplads lige bag hotellet på Mitchellsgade. 

Wakeup Copenhagen, Borgergade ved Kongens Nytorv

Wakeup Copenhagen, Borgergade ligger centralt i København tæt ved Kongens Nytorv i overkommelig afstand til Amalienborg, Kongens Have, Den Lille Havfrue ved Langelinje og Strøget. Hotellet er let tilgængeligt, uanset om du ankommer med tog, metro, fly eller bil.

TOG

Ca. 8 minutters gang fra Nørreport station.

METRO

Ca. 5 minutters gang fra metroen ved Kongens Nytorv.

FLY

Du kan tage en taxa eller metroen, der afgår fra ankomsthallen i lufthavnen. Turen med metro tager ca. 15 minutter til Kongens Nytorv. Fra du træder ud af ankomsthallen, til du er på hotellet, går der ca. 25 minutter.

PARKERING

Der er rig mulighed for parkering tæt ved hotellet. Udover de gode udendørs parkeringsmuligheder, der findes i nærområdet, findes der parkeringshuse ved Borgergade og Adelgade. Læs mere om priser under vores FAQ.

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade ved Kalvebod Brygge

Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade ligger i centrum af København ved Kalvebod Brygge i gåafstand til Københavns Hovedbanegård, Tivoli, Rådhuspladsen, Strøget, Havnebadet og Københavns Havn. Hotellet er let tilgængeligt, uanset om du ankommer med tog, fly eller bil.

TOG

Ca. 10 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård og ca. 8 minutters gang fra Dybbølsbro Station.

FLY

Der er ca. 9 km fra Københavns Lufthavn, Kastrup. Du kan tage en taxa eller toget, der afgår fra lufthavnens ankomsthal. Fra du træder ud af ankomsthallen, til du er på hotellet, går der ca. 25 minutter. Selve togturen tager kun 12 minutter.

PARKERING

Perfekte parkeringsforhold i helt nyt videoovervåget parkeringshus i tilknytning til hotellet. Pris kr. 150 pr. døgn for hotelgæster.

Wakeup Copenhagen, M.P. Bruuns Gade i Aarhus

Wakeup Aarhus  ligger på hjørnet af M.P. Bruuns Gade og Jægergårdsgade – lige midt i centrum. Det betyder, at du kan overnatte med Bruun’s Galleri som nabo og med Aarhus Hovedbanegård lige om hjørnet. Hotellet er let tilgængeligt, uanset om du ankommer med tog, fly eller bil.

TOG OG BUS

Der er cirka 5 minutters gang fra Aarhus Hovedbanegård og 8 minutters gang fra Aarhus rutebilstation.

FLY

Lander du i Aarhus Lufthavn, er der cirka 45 km til hotellet, da lufthavnen er placeret i Kolind. Turen tager cirka 40 minutter med en taxa og 50 minutter med en lufthavnsbus.

PARKERING

Er du i bil, kan du parkere i parkeringskælderen, som er tilknyttet hotellet.