Billig overnatning i Aarhus

Aarhus er en smuk, men dyr by og for rejsende på et stramt budget, kan det ofte være svært at finde gode overnatningsmuligheder. Men hvorfor bo på et vandrehjem uden for Aarhus, når du kan finde en oplagt mulighed for billig overnatning midt i Aarhus centrum? Med opførelsen af det helt nye og topmoderne Wakeup Copenhagen hotel i centrum af Aarhus, er det nu blevet muligt at overnatte billigt i Aarhus uden at gå på kompromis med kvaliteten. Nu har du nemlig muligheden for at overnatte centralt midt i smørhullet af Bruunsgade, hvor det hele sker – uden at skulle bekymre dig om at alle dine penge ryger på hotelopholdet, så der ikke er plads til shopping og cafébesøg i den smukke by.

For netop shopping er en ting, der uden tvivl er et must do i Aarhus. Det vrimler nemlig med hyggelige niche butikker, hvor der grundet den billige overnatning i Aarhus, vil være mulighed for at bruge lidt flere penge i de lækre butikker. Stormagasiner finder du også, fx Bruuns Galleri som Wakeup hotellet i Aarhus deler parkeringskælder med, hvor du kan shoppe alle de kendte varemærker.

Overnatning i Aarhus fra DKK 400,-

Du finder ikke en billigere overnatning i Aarhus end når du overnatter på Wakeup Copenhagen. Her koster et værelse fra helt ned til DKK 400,- , og vi har ikke sparet på noget eller gået på kompromis. De minimalistiske linjer giver hotellet et flot og moderne udtryk, og indretningen bidrager til en helhed, hvor æstetik og detaljer er i fokus. Rent prismæssigt er Wakeup Aarhus et 2-stjernet hotel, mens faciliteter og service er i klasse med en 3-4 stjernet hoteloplevelse.
  • Hurtigt Wi-Fi på alle værelser
    W-Fi
  • TV på alle værelser
    TV
  • Aircondition på alle værelser
    Aircondition

Hotel i Aarhus: Ophold med morgenmad

Kvalitet, lave priser og central beliggenhed er ikke det eneste, vi tilbyder. Når du har overnattet på Wakeup Aarhus, kan du glæde dig til vores lækre økologiske morgenbuffet. Book et hotelværelse inkl. morgenmad for at få en ekstra god start på dagen. Vi har priser fra DKK 400,-.