Moderne og billige hoteller i Københavns centrum med fantastiske værelser og priser


Nyopførte billige hoteller med elektronisk check-in

Wakeup Copenhagen helt nye moderne og billige hoteller i Københavns centrum. Her er du er tæt på alt og alligevel kan slappe af i rolige omgivelser. Oplev glæden ved at overnatte i et helt nyopførte gennemdesignet og billige hoteller, hvor din tilfredshed er i centrum.

Københavns nye moderne hotelkoncept hedder Wakeup Copenhagen. Fra du checker ind ved en af de elektroniske check-in standere, til du lægger dit nøglekort ved afrejsen, er du omgivet af moderne faciliteter og det 21. århundredes kvaliteter. Service er vores nøgleord, og hos personalet får du altid vejledning med et smil.

2 stjernet hoteller med 5 stjernet placering i København

Oplev Københavns pulserende byliv fra et billigt hotel i København med fem stjernet beliggenhed, tre stjernede værelser og to stjernede priser. Vi har hotelværelser i flere kategorier, men fælles for alle er, at du får mere, end du betaler for. Er du turist, bor du i gå afstand fra Tivoli, Rådhuspladsen og alle de centrale seværdigheder i København. Er du forretningsrejsende, så finder du ikke et mere ideelt sted at overnatte end på et af Wakeup Copenhagens centralt placerede hoteller.

Wakeup Copenhagens hoteller i København har toptrimmet hotelværelser udstyret med toilet, bad, aircondition, fladskærms TV samt trådløst Internet – som naturligvis er gratis. Faciliteter der kan måle sig med de fleste 3- og 5 stjernet hoteller i København centrum, men til priser der kan konkurrerer med alle andre billige hoteller.

Wakeup Copenhagens billige hoteller er hurtigt blevet et varetegn i København. Et tegn om, at nye tider er på vej – dristigt markeret i form af arkitekt Kim Utzons fremtidssikrede design. Hotellerne er med sine kubistiske udtryk et eksempel på, at funktionalitet og lave priser ikke udelukker skønhed og godt håndværk.

Allergivenlige billige hoteller med mulighed for at slå værelser sammen

Når du booker et værelse på et af Wakeup Copenhagens hoteller, så får du hele vores filosofi om hoteldrift som usynlig ledsager under hele dit hotelophold. Mange års erfaring har lært os at forudse gæsternes ønsker, og indrette faciliteterne derefter. Et eksempel er, at vi har indrettet nogle særligt allergivenlige hotelværelser. Vi giver desuden også muligheden for at slå hotelværelser sammen.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs mere