Top 5 spisesteder i København

Mulighederne er mange, når det kommer til at finde et godt spisested i København. Når du bor på et af vores Wakeup hoteller i København, kan du være sikker på at finde nogle af de bedste gourmetrestauranter lige ved siden af vores centrale københavner hoteller. For at gøre det mere overskueligt, har vi flettet en liste sammen over nogle af de 5 steder, vi synes man skal ligge vejen forbi, når man bor på hotel i København.

1. Tivoli Hotel:

På Arp-Hansens Tivoli hotel, som kun ligger få skridt fra Wakeup hotellet i både Bernstorffsgade og Carsten Niebuhrs gade, kan du på 12. etage finde hele to udsøgte smagsoplevelser. Her kan du både nyde velsmagende og perfekt tilberedte steaks på den populære steakhouse-restaurant MASH Penthouse, eller smage byens bedste sushi på Skybar Sticks’n’Sushi med en af Københavns bedste udsigter – både inden og udenfor!

Adresse: Arni Magnussons Gade 2, 1577 København V


2. Falang Asteria:

Midt på Istedgade ligger et opsigtsvækkende hus. Det er umuligt at overse, da det er helt lyserødt. Og de serverer rigtig velsmagende thaimad og til priser, hvor alle kan være med. Her er der en livlig og afslappende stemning med alle de asiatiske favoritter på menuen.
Se menuen her 

Adresse:Istedgade 48 1650 København V

3. Restaurant The Harbour:

På denne restaurant kan du ud over en fantastisk udsigt over Københavns Havn, nyde et spændende á la carte kort med internationale retter på Michelin niveau. Både maden og udsigten er et besøg værd. Læs mere her 

Adresse: Kalvebod Brygge 53, 1560 København V

4. Kødbyens Fiskebar:

Fiskebaren i det hippe Kødbyen er et absolut must, hvis du er vild med fisk, eller bare gerne vil nyde et glas rosé. Specielt om sommeren, er det helt fantastisk at sidde og nyde solen i en af de solsenge, der står foran restauranten i de rå omgivelser i Kødbyen. På Fiskebaren er der både fokus på bæredygtighed, smag og kvalitet.
Læs mere om Fiskebaren i Kødbyen her 

Adresse: Flæsketorvet 100, 1711 København V

5. Restaurant Pluto:

På restauranten i Borgergade kan du få en lækker Bib Gourmand oplevelse. Du kan vælge mellem at få retter til deling, som bliver serveret på fælles fade, eller købe á la carte retter. Stemingen på Pluto er løssluppen, og her kan du let sænke skuldrene efter en lang arbejdsuge. Da det er et populært sted at besøge, er det smart at booke bord noget tid i forvejen. Læs mere her

Adresse: Borgergade 16 1300 København K